Минулого тижня ми з бригадою завершили заливку фундаменту під невеликий котедж, і я можу з упевненістю сказати, що це був один із найпростіших об'єктів за останній час, завдяки правильному вибору постачальника. Перед початком робіт я, звісно, моніторив ринок і дзвонив на різні бази, але мене завжди лякала розбіжність в якості: сьогодні привезуть густий розчин, а завтра – рідкий. Коли я звернувся до "Промислово-будівельної групи Ковальська", мене одразу заспокоїла чітка специфікація, адже там чудово розуміють, що куб бетону ціна
https://shop.kovalska.com/ready-mix-concrete/ хоча і важлива, але стабільність характеристик вирішує все. Ми замовили марку М300, і бетон прийшов саме тієї рухливості, яку я просив, жодного розшарування. Завдяки власному автопарку міксерів доставка спрацювала як швейцарський годинник: один міксер тільки вивантажувався, наступний вже заїжджав на майданчик, без простоїв робітників. Фундамент вийшов монолітним, без пустот і раковин, після розпалубки поверхня тішила око рівним сірим кольором. Я залишився дуже задоволений співпрацею і тепер всім знайомим підрядникам раджу не гнатися за дешевизною, а обирати перевірені заводи, адже заливка – цей не той етап, де можна економити.