![]() |
|
ПредложениеТовары и услуги. Разнообразные предложения о товарах: продам и отдам даром. Продаем товары для детей и взрослых: одежда, обувь, стильные сумки, аксессуары. Разнообразные предложения об услугах: организация детских праздников, строительные работы, оформление чашек с фото и услуги няни. Один пользователь Семейного Форума может открывать только одну бесплатную тему в разделе Доска объявлений и его подразделах.Товары и услуги. Разнообразные предложения о товарах: продам и отдам даром. Продаем товары для детей и взрослых: одежда, обувь, стильные сумки, аксессуары. Разнообразные предложения об услугах: организация детских праздников, строительные работы, оформление чашек с фото и услуги няни. Один пользователь Семейного Форума может открывать только одну бесплатную тему в разделе Доска объявлений и его подразделах. |
Поиск по форуму |
Поиск по метке |
Расширенный поиск |
Найти все сообщения с благодарностями |
К странице... |
![]() |
Опции темы |
![]() |
#1 |
Давно я тут
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Привіт! Мені потрібно перейти на стару версію сайту Фаворит Спорт, але я не можу зрозуміти, як це зробити. Я спробував знайти відповідну опцію в налаштуваннях або в розділі допомоги, але не знайшов нічого корисного. Чи можете ви підказати, чи є якийсь спеціальний шлях для доступу до старої версії сайту? Може бути, є певна комбінація кнопок або спеціальний URL? Заздалегідь дякую за допомогу!
|
![]() |
![]() |
Меню пользователя anna 12312 |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от anna 12312 |
Реклама | |
|
![]() |
#2 |
Домовой
Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
![]()
Щоб перейти на стару версію сайту Фаворит Спорт, спробуйте перевірити, чи є у вас доступ до версійних архівів через особистий кабінет. Деколи сайти зберігають старі версії своїх платформ для підтримки користувачів. Якщо це не допоможе, я б рекомендував зв’язатися з технічною підтримкою Фаворит Спорт безпосередньо.
|
![]() |
![]() |
Меню пользователя Atolyan |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Atolyan |
![]() |
#3 |
Домовой
|
![]()
Я знайшов інформацію, що старі версії сайтів часто зберігаються на сервісах, які займаються кешуванням інтернет-сторінок, таких як Wayback Machine. Можливо, ви зможете знайти стару версію Фаворит Спорт там. Введіть URL сайту в поле пошуку на цьому сервісі, і, можливо, зможете переглянути старі збережені сторінки.
|
![]() |
![]() |
Меню пользователя Dixer |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Dixer |
![]() |
#4 |
Местный
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
![]()
Рекомендую звернути вашу увагу на фаворит стару версию фаворит старая версияоскільки це надійний ресурс для спортивних ставок, який пропонує безліч можливостей для ставок на різні види спорту. Якщо ви не змогли знайти стару версію сайту, можливо, варто спробувати зв’язатися з їхньою службою підтримки.
Вони можуть надати актуальну інформацію або навіть спеціальні інструкції, як адаптуватися до нової версії. Крім того, сучасна версія сайту може включати нові функції та покращення, які можуть бути корисні для вас. ![]() |
![]() |
![]() |
Меню пользователя brownbear |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от brownbear |
Меню пользователя wolvenfury |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от wolvenfury |
Меню пользователя wolvenfury |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от wolvenfury |