Семейный Форум FamilyClub  

Вернуться   Семейный Форум FamilyClub > Все о Семейном форуме Family Club > Для новичков
Регистрация Правила форума Справка Пользователи Календарь Поиск Сообщения за день Все разделы прочитаны

Важная информация

Для новичков

Приветствуем новеньких и помогаем им делать первые шаги на Семейном форуме. Помогаем выбрать и загрузить картинки; разбираемся, что такое цитата и как ее вставить в сообщение. Решаем вместе вопросы: что такое подпись и как ее создать, делимся ссылками; аватара и как ее выбрать.Приветствуем новеньких и помогаем им делать первые шаги на Семейном форуме. Помогаем выбрать и загрузить картинки; разбираемся, что такое цитата и как ее вставить в сообщение. Решаем вместе вопросы: что такое подпись и как ее создать, делимся ссылками; аватара и как ее выбрать.

Ответ
Опции темы
Непрочитано 20.05.2026, 19:42   #1
Местный

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
По умолчанию Досвід використання випрямлячів для волосся

Хочу поділитися і водночас запитати поради. Користуюсь випрямлячами вже давно, і з досвіду помітила, що не завжди дорогі — найкращі. Важливо, як він ковзає по волоссю, чи є регулювання температури і чи не пересушує волосся після регулярного використання. Зараз думаю оновити свій, але трохи гублюсь у виборі. Може, хтось нещодавно купував і може підказати нормальні варіанти та де краще брати — офлайн чи онлайн, щоб не натрапити на неякісний товар?
марсель вне форума   Ответить с цитированием

Реклама
Непрочитано 23.05.2026, 09:57   #2
Домовой

Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
По умолчанию Re: Досвід використання випрямлячів для волосся

Я завжди ставлю на перше місце догляд за собою, тому коли обирала новий стайлер, вирішила купити випрямляч для волосся https://www.babylisspro.com.ua/ua/catalog/vypryamiteli/ BaByliss PRO у перевіреному місці з офіційною гарантією. Дуже сподобалося, що магазин пропонує тільки оригінальну продукцію, без ризику отримати підробку. Окремо хочу відзначити знижки та акції, які зробили покупку ще приємнішою. Доставка була швидкою, що для мене стало великим плюсом. Сам випрямляч для волосся зручний, не важкий, і дуже швидко нагрівається, що економить час вранці. Волосся після нього виглядає гладким і живим, без ефекту пересушування. Також відчувається, що це професійний рівень, як у салоні. Я залишилася дуже задоволена і вже порадила його своїй сестрі.
Atolyan вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы