|
ДругоеВсе, что связано с досугом и развлечениями и не вошедшее в темы раздела Досуг, хобби и развлечения. Обсуждаем самые разнообразные и интересные темы: флеш игры и игры онлайн, кальян и все о нем, афиша Харькова, куда пойти и что посмотреть в свободное время и многое другое.Все, что связано с досугом и развлечениями и не вошедшее в темы раздела Досуг, хобби и развлечения. Обсуждаем самые разнообразные и интересные темы: флеш игры и игры онлайн, кальян и все о нем, афиша Харькова, куда пойти и что посмотреть в свободное время и многое другое. |
Поиск по форуму |
Поиск по метке |
Расширенный поиск |
Найти все сообщения с благодарностями |
К странице... |
Опции темы |
21.12.2022, 04:05 | #1 |
Домовой
|
Купівля смартфона
Всім привіт! Хочу подарувати дружині смартфон на Новий рік, але не знаю який краще обрати. Порадьте якісний смартфон з хорошою пам'яттю, та інтернет-магазин в якому його можна придбати.
|
Меню пользователя Dixer |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Dixer |
Реклама | |
|
21.12.2022, 04:09 | #2 |
Домовой
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
Re: Купівля смартфона
Привіт! Смартфон це гарна ідея для подарунка, я хочу своїй мамі його подарувати, і вже навіть купив. Можу підказати магазин де його купував, оскільки вибір смартфонів в ньому, не маленький.
|
Меню пользователя Atolyan |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Atolyan |
21.12.2022, 04:11 | #3 |
Домовой
|
Привіт! А ось я ніяк не можу визначитись зі смартфоном, але однозначно треба підбирати з хорошою пам'яттю. Скажи, який саме смартфон ти купував для своєї мами, та в якому інтернет-магазині?
|
Меню пользователя Dixer |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Dixer |
21.12.2022, 04:18 | #4 |
Домовой
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
Всі жінки люблять, щоб телефон був красивий зовні, та мав хороші характеристики. Купив я для мами Смартфон OPPO A96 6/128GB Sunset Blue блакитного кольору, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/ де великий вибір якісної техніки та аксесуарів до неї, по хорошим цінам.
В даному смартфоні 128 Гб вбудованої пам'яті, три камери, головна із яких на 50 Мп, фото з неї виходять достатньо якісними. Зараз на даний смартфон, діє не маленька знижка. |
Меню пользователя Atolyan |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Atolyan |
23.12.2022, 09:19 | #5 |
Новичок
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Для мене достойний варіант за доступною ціною - це Samsung. Модель можна обрати будь яку, яка буде підходити вам по характеристиках та по бюджету. Подивитися можете в магазині Київстар. Там великий асортимент. А для того, щоб дружина завжди була на зв'язку, підключіть їй хороший тарифний план, який буде включати вигідні тарифи на дзвінки, безлімітний інтернет і т.д.
|
Меню пользователя Vanga |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Vanga |
Меню пользователя wolvenfury |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от wolvenfury |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от wolvenfury |
Посмотреть профиль |