Купити електронні сигарети сьогодні це дуже просто та легко, але не так багато курців знають з чого вони складаються. Основою будь-якої електронної сигарети є: акумулятор, випаровувач та картридж. За що відповідає акумулятор я думаю й так всім зрозуміло, а ось на випаровувачах ми зупинимось трохи детальніше. По перше, випаровувачів існує декілька типів це: атомайзер, кліромайзер та картомайзер, кожен з них має свої особливості та переваги. Атомайзер, наприклад. складеться з корпусу, випарника та основи. Він простий у користуванні та при поламці у більшості випадків досить заміни одного випарника. Кліромайзер у свою чергу складається з мундштука, випарника та ємності для заправки рідини, а його особливістю вважається подача теплішої пари, що зі свого боку призводить то густішого диму. Оскільки виробники постійно вдосконалюють технології виробництва електронних сигарет, для покращення зручності, ефективності та більшої насолоди від куріння, я вам рекомендую хоча б іноді слідкувати за новинками на ринку та їх модернізацією. Це дасть вам змогу підібрати найкращий продукт для ваших потреб, а іноді навіть заощадить ваші кошти. Так що, бажаю вам наснаги та куріть з задоволенням!=)