|
ДругоеДругие немаловажные темы для обсуждения раздела Красота и здоровье, мода и стиль. Депрессия: виды и как бороться с хандрой. Наши комплексы: делимся самым сокровенным, вместе решаем проблемы. Крещенские купания: наше отношение, кто пробовал, и какие ощущения при этом испытывал.Другие немаловажные темы для обсуждения раздела Красота и здоровье, мода и стиль. Депрессия: виды и как бороться с хандрой. Наши комплексы: делимся самым сокровенным, вместе решаем проблемы. Крещенские купания: наше отношение, кто пробовал, и какие ощущения при этом испытывал. |
Поиск по форуму |
Поиск по метке |
Расширенный поиск |
Найти все сообщения с благодарностями |
К странице... |
Опции темы |
15.01.2024, 19:14 | #1 |
Домовой
|
Купити шоколадку в інтернеті
Привіт всім! Хочу купити для своїх дітей різні смачні шоколадки, по вигідній ціні оскільки в супермаркеті обирати нема з чого. Порадьте хороші варіанти, та онлайн магазин де можна замовити.
|
Меню пользователя Dixer |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Dixer |
Реклама | |
|
15.01.2024, 19:17 | #2 |
Давно я тут
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Re: Купити шоколадку в інтернеті
Я вже тривалий час купую солодощі та шоколад, саме в інтернеті, по перше вибір справді більший, та ціни на порядок нижче. Можу підказати магазин де купую, а ти вже обирай на свій смак.
|
Меню пользователя anna 12312 |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от anna 12312 |
15.01.2024, 21:41 | #3 |
Домовой
|
Я ніколи в інтернеті не замовляв солодощі, тому не знаю якому магазину можна довіряти. Порадь, будь ласка, смачну шоколадку, та залиши посилання на магазин, в якому його можна замовити.
|
Меню пользователя Dixer |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Dixer |
15.01.2024, 21:46 | #4 |
Давно я тут
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Мені дуже подобається шоколад молочний Корона Max Fun карамель-мармелад-печиво https://maudau.com.ua/category/shokolad який вже не одноразово купувала в інтернет-магазині Maudau. Виготовлений з ніжного молочного шоколаду, тішить уяву та смакові рецептори поєднанням карамелі, мармеладу та хрустких шматочків печива. Кожен шматочок цього шоколаду пропонує унікальне поєднання текстур та ароматів.
І зараз хочу звернути твою увагу на те, що на даний шоколад, діє не маленька знижка. |
Меню пользователя anna 12312 |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от anna 12312 |
Меню пользователя wolvenfury |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от wolvenfury |
Посмотреть профиль |
Посмотреть профиль |