Доброго дня! Поділяю ваш ґрунтовний підхід до справи, оскільки сам витратив чимало часу на порівняння різних технологій та матеріалів перед тим, як зробити остаточний вибір. Для моїх завдань було критично знайти взуття, яке не просто гарно виглядає, а витримує інтенсивні навантаження протягом усього робочого дня, при цьому не створюючи ефекту парника всередині. Я шукав оригінал з гарантією, бо зараз дуже багато підробок, які розвалюються за місяць. Після довгих роздумів мій вибір впав на тактичні кросівки LOWA
https://prof1group.ua/lowa-1/krossovki-kedy-vetnamki які я замовив через спеціалізований воєнторг з багаторічним досвідом. Що можу сказати після двох місяців активної експлуатації: взуття тримається купи ідеально, мембрана працює як належить, відводячи зайве тепло та вологу, а підошва практично не зносилася навіть після ходіння по жорсткому асфальту та щебеню. Питання з екіпіруванням ніг вирішив успішно, модель повністю відповідає моїм запитам щодо витривалості та стабільності стопи. Зробили все чітко, консультація була професійною, без зайвої води, тож результатом задоволений і тепер маю надійний інструмент для пересування в будь-яких польових умовах.