|
Регистрация | Правила форума | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
Все обо всемРелигия: церковь, причастие и исповедь. Наше отношение, делимся опытом. Обсуждаем важные вопросы: донорство в нашей жизни, отношение к нему, кто помогал и наш опыт; обсуждаем какие жизненные ценности есть у нас, важна ли честность в нашем мире.Религия: церковь, причастие и исповедь. Наше отношение, делимся опытом. Обсуждаем важные вопросы: донорство в нашей жизни, отношение к нему, кто помогал и наш опыт; обсуждаем какие жизненные ценности есть у нас, важна ли честность в нашем мире. |
Опции темы |
23.01.2024, 21:01 | #1 |
Домовой
|
Смачна горілка
Привіт всім! До мене цими днями приїде мій товариш, і ми хочемо відсвяткувати зустріч зі смачною горілкою. Порадьте якісну горілку, та інтернет-магазин, в якому її можна не дуже дорого замовити.
|
Меню пользователя Dixer |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Dixer |
Реклама | |
|
23.01.2024, 21:04 | #2 |
Домовой
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
Re: Смачна горілка
В супермаркеті вибір горілки дуже маленький, тому я її давно купую в інтернеті. Якщо хочеш, можу дати координати на магазин, в якому її замовляю там шикарний вибір, та ціни оскільки багато знижок.
|
Меню пользователя Atolyan |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Atolyan |
23.01.2024, 21:07 | #3 |
Домовой
|
Я був в супермаркеті, так з тобою повністю згодний, там немає нічого цікавого. Дуже цікаво, яку горілку любиш найбільше ти? А стосовно магазину, просто залиши мені посилання. Дякую!
|
Меню пользователя Dixer |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Dixer |
23.01.2024, 21:12 | #4 |
Домовой
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
|
Для мене дуже смачна горілка Danzka Apple https://maudau.com.ua/category/horil...t_brand=danzka яку я вже багато разів купував в інтернет-магазині Maudau. Горілка має прозорий колір, чудовий фруктовий смак та свіжість зеленого яблука. Тонкий аромат пшениці та яблук розкривається з кожним вдихом, вдихаючи натхнення від природи.
Ціна зараз на дану горілку дуже лояльна, тому раджу купувати одразу не одну пляшку. Я думаю вона тобі сподобається. І ще вона знаходиться в дуже красивій пляшці. |
Меню пользователя Atolyan |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от Atolyan |
Меню пользователя wolvenfury |
Посмотреть профиль |
Найти ещё сообщения от wolvenfury |
Посмотреть профиль |
Посмотреть профиль |