Семейный Форум FamilyClub  

Вернуться   Семейный Форум FamilyClub > Все о Семейном форуме Family Club > Для новичков
Регистрация Правила форума Справка Пользователи Календарь Сообщения за день Поиск

Важная информация

Для новичков

Приветствуем новеньких и помогаем им делать первые шаги на Семейном форуме. Помогаем выбрать и загрузить картинки; разбираемся, что такое цитата и как ее вставить в сообщение. Решаем вместе вопросы: что такое подпись и как ее создать, делимся ссылками; аватара и как ее выбрать.Приветствуем новеньких и помогаем им делать первые шаги на Семейном форуме. Помогаем выбрать и загрузить картинки; разбираемся, что такое цитата и как ее вставить в сообщение. Решаем вместе вопросы: что такое подпись и как ее создать, делимся ссылками; аватара и как ее выбрать.

Ответ
Опции темы
Непрочитано 27.12.2025, 23:18   #1
Местный

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
По умолчанию Номер психіатричної лікарні в Дніпрі: інформація для допомоги близькій людині

Здрастуйте. Пишу з важкого приводу. У моєї близької родички (літня людина) останнім часом дуже погіршився психічний стан. Сімейний лікар натякнув, що, можливо, потрібна спеціалізована допомога. Я в тупику і дуже хвилююся. Для початку мені потрібно зрозуміти, куди можна звернутися за консультацією. Чи не підкажете, будь ласка, номер психлікарні в Дніпрі (якщо є кілька – то, можливо, центральної або тієї, куди можна звернутися за довідкою)? А ще краще – якщо хтось знає контакти кризового відділення або гарного психіатра, який приймає дорослих. Мені потрібен шлях, як діяти, бо самій вже страшно. Всякої допомоги зараз важлива навіть проста інформація. Дякую вам велике за розуміння.
марсель вне форума   Ответить с цитированием

Реклама
Непрочитано 29.12.2025, 10:54   #2
Домовой

Вы сказали Спасибо: 1
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Отправить сообщение для Dixer с помощью ICQ
По умолчанию Re: Номер психіатричної лікарні в Дніпрі: інформація для допомоги близькій людині

Коли мені потрібна була інформація про номер психлікарні в Дніпрі https://amby.com.ua/psikhiatriya я звернулася до AMBY і отримала швидку, професійну консультацію. Лікар уважно вислухав мої питання, надав корисні контакти та поради щодо подальших дій. Атмосфера в клініці заспокоює, персонал доброзичливий і готовий допомогти у будь-якій ситуації. Сучасне обладнання та чітка організація процесу роблять відвідування приємним і комфортним. Ціни на додаткові послуги цілком прийнятні, а запис до фахівців проходить без черг. Завдяки AMBY я швидко отримала всю необхідну інформацію і тепер знаю, куди звертатися у разі потреби!
Dixer вне форума   Ответить с цитированием
Ответ