Показать сообщение отдельно
Непрочитано Вчера, 15:30   #5
Местный

Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
По умолчанию Re: Аренда машины в Киеве с сервисом Getmancar

Для кого як.. "хороша марка" — це завжди компроміс між красою, надійністю та ціною обслуговування. Якщо говорити про золоту середину, то більшість людей схиляється до японських і деяких корейських марок. Вони, як правило, надійні, мають доступні запчастини, і їхній дизайн досить універсальний. Я маю Honda Civic – вона досить стильна, а головне, дуже рідко підводить.

Щодо витрат, то в середньому на свою машину я витрачаю близько 3000-5000 гривень на місяць. Сюди входить пальне (це, звісно, найбільша частина), регулярне ТО раз на рік (заміна масла, фільтрів), і, звісно, обов'язкова страховка. Я вже давно не купую поліси в офісах, бо це незручно. Якщо потрібна*страховка додаток hotline.finance*завжди під рукою, тут можна одразу порівняти всі види страхування, включаючи ОСЦПВ і КАСКО, та обрати найкращий варіант. Це економить купу часу і допомагає тримати всі документи в одному місці. Витрати можуть сильно варіюватися залежно від того, як часто ти їздиш і чи трапляються непередбачені поломки. Але в цілому, на Civic я витрачаю розумні гроші, і вона себе повністю виправдовує.
Babuushka вне форума   Ответить с цитированием

Реклама