Показать сообщение отдельно
Непрочитано 30.09.2025, 00:25   #2
Местный

Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
По умолчанию Re: Відомі люди на яких хочеться рівнятися

Варто відкрити книги і можна побачити скільки чудових людей у нас є. Звісно, я стежу, адже історія та сучасність України багаті на людей, якими можна і треба захоплюватися. Якщо говорити про минуле, то мене неймовірно захоплює постать Андрея Шептицького. Це був не просто Митрополит, а справжній лідер і візіонер, який робив величезний внесок у розвиток не лише церкви, а й культури, освіти та благодійності. Він розумів, що допомога має бути системною, і підтримував українців у дуже важкі часи. Мені імпонує його здатність нести відповідальність за свій народ і вміння поєднувати духовне лідерство з активною соціальною діяльністю. Це приклад людини, яка дійсно змінила життя багатьох на краще. Якщо тобі цікаво більше дізнатися про цю унікальну людину і про те, що зробив Андрей Шептицький для України, ти можеш почитати про діяльність великого Митрополита на сайті руху Щедрий Вівторок: https://givingtuesday.ua/statti/shho...o-mytropolyta/*прямо до мурах стаття. З сучасників... мабуть, найбільше надихають волонтери та військові, які щодня роблять неймовірні речі. Їхня стійкість і жертовність — це те, що ми всі маємо наслідувати.
Babuushka вне форума   Ответить с цитированием

Реклама