Рецепт кави з твердим сиром
Цей незвичайний рецепт поєднує в собі аромати кави і солонуватого твердого сиру, створюючи цікаву гармонію смаків. Такий напій підходить для тих, хто любить експериментувати і шукати нові гастрономічні відчуття.
Інгредієнти:
2 столові ложки свіжомеленої кави
200 мл води
1 столова ложка тертого твердого сиру (пармезан, грана падано або інший витриманий сир)
1 чайна ложка меду або цукру (за бажанням)
Щіпка чорного меленого перцю (опціонально)
50 мл молока або вершків (за бажанням)
Спосіб приготування:
– Заваріть каву.
– Використовуйте ваш улюблений спосіб: можна приготувати в турці, заварити у френч-пресі або зробити еспресо в кавомашині.
– Додайте тертий сир.
– Поки кава ще гаряча, додайте столову ложку тертого твердого сиру. Перемішайте, щоб сир почав танути і розчинятися в гарячій каві, додаючи їй солонуватий, насичений смак.
– Додайте мед або цукор (за бажанням).