![]() |
Цікавлять дитячі майданчики з гіркою пластиковою
Чесно кажучи, вже кілька тижнів думаю поставити на подвір’ї невеликий ігровий куточок для дітей, але зовсім заплутався у виборі. Хочу щось безпечне, щоб була гірка, але не метал, бо влітку нагрівається, а восени слизько. Дивлюсь на різні варіанти дерев’яних конструкцій із пластиковими елементами, але відгуки дуже різні. Підкажіть, хто вже ставив у дворі або на дачі майданчик із пластиковою гіркою, чи вони нормально служать кілька років?
|
Re: Цікавлять дитячі майданчики з гіркою пластиковою
Нещодавно знайомі встановили подібну конструкцію біля приватного будинку, і діти тепер майже весь день проводять на подвір’ї. Найбільше сподобалося, що гірка не металева, а пластикова — вона гладка, не нагрівається і не дряпає одяг. До того ж сам майданчик зроблений із дерева, виглядає акуратно і не займає пів двору. Діти різного віку катаються, лазять по сходах, і поки що нічого не розхиталося, хоча використовують щодня.
|
Re: Цікавлять дитячі майданчики з гіркою пластиковою
Пригадую, як минулого літа ми теж шукали варіант для заміського будинку, бо дітям швидко набридають прості гойдалки. Переглянули десятки моделей, порівнювали матеріали, дивились фото встановлених майданчиків у дворах. У результаті звернули увагу на виробника Спортігра, бо їхні конструкції виглядають міцно і не перевантажені зайвими деталями. Найбільше сподобалося, що вони пропонують дитячі майданчики Бебіленд з гіркою пластиковою — гірка широка, гладка і не нагрівається на сонці. Дерев’яні елементи добре оброблені, сходинки не слизькі, поручні зручні для малюків. Після встановлення діти майже перестали сидіти вдома: лазять, катаються, вигадують свої ігри. За сезон конструкція не розхиталась, фарба не облупилась, тому зараз можу сказати, що рішення було дуже вдалим.
|
| Часовой пояс GMT +4, время: 09:00. |
Copyright © 2026 familyclub.in.ua