![]() |
Зовнішня візуальна реклама
Друзі, а як ви ставитеся до якості зовнішньої реклами в нашому місті?
Інодь дивлюсь на деякі вивіски чи стенди — і серце болить. Шрифти, які не читаються, перевантажений дизайн, бліді кольори. Здається, що ефективність такої реклами близька до нуля. Хотілося б обговорити, на що, на вашу думку, варто витрачати бюджет в першу чергу: на найбільший розмір, на найяскравіші матеріали чи на найкреативніший дизайн, який приверне увагу навіть на невеликому носії? Може, у когось є приклади справді вдалих робіт, які запам'яталися місту? Дуже вдячний за думки! |
Re: Зовнішня візуальна реклама
Моя компанія вирішила оновити всі рекламні матеріали і замовила у “АртПром” зовнішню візуальну рекламу. Результат перевершив всі очікування – яскраві банери та конструкції привертають увагу з першого погляду. Їхні рішення охоплюють всі напрямки: від широкоформатного друку до POS продукції та щитової реклами. Кожен елемент виглядає професійно та сучасно. Без сумніву, вони найкращі у сфері зовнішня візуальна реклама https://www.google.com/maps/place/%D...hl=uk&ictx=111 мені особливо сподобалося, що команда завжди пропонує цікаві ідеї, які працюють на ефективність кампанії. Я бачу реальний результат у збільшенні зацікавленості клієнтів і продажів.
|
| Часовой пояс GMT +4, время: 09:39. |
Copyright © 2026 familyclub.in.ua