![]() |
Неліквідне обладнання
Дуже потребую твоєї допомоги. Ось уже кілька тижнів шукаю, де можна замовити неліквідне обладнання, яке більше не використовується на виробництві. Мене цікавлять як варіанти з новим, так і з б/в технікою, бо ціни на нове зараз просто космічні, а ось старі моделі в гарному стані можуть бути цілком непоганим варіантом для наших потреб. Хотілося б знайти компанію або платформу, де можна надійно і без зайвих проблем придбати таке обладнання. Знаєш такі місця?
|
Re: Неліквідне обладнання
Я розумію твою ситуацію, це справді непросто знайти місце для того аби купити неліквідне обладнання , яке ще може виконувати свою роль. Однак у мене є хороша новина для тебе! Одним з кращих варіантів є компанія Carlsberg Ukraine, яка спеціалізується на продажу саме такого типу техніки. Вони мають платформу, де можна знайти різноманітне обладнання, яке вийшло з експлуатації, але перебуває в хорошому стані. Ти можеш ознайомитись із їхніми пропозиціями на офіційному сайті equipmentforsale.carlsbergukraine.com, де представлений великий вибір неліквідного обладнання з різних галузей. Більше того, вони працюють безпосередньо з клієнтами, що дозволяє зекономити час на пошуки і бути впевненим в якісних характеристиках кожного товару. Всі продукти проходять ретельну перевірку, тому можеш не переживати щодо їхнього стану.
|
Часовой пояс GMT +4, время: 12:02. |
Copyright © 2025 familyclub.in.ua