![]() |
Ментальне здоров’я
Друзі, останнім часом часто чую, як важливо дбати про своє ментальне здоров’я. Але що це означає на практиці? Що ви робите, щоб підтримувати емоційний баланс? Цікаво було б почути реальні приклади: можливо, хтось займається медитацією, ходить до психолога або має свої секрети для гарного настрою.
|
Re: Ментальне здоров’я
Чесно, я теж останнім часом задумався про це. Прочитав кілька порад і почав потроху змінювати свої звички. По-перше, дуже допомагають прогулянки на свіжому повітрі. Я просто беру навушники, вмикаю улюблену музику і йду гуляти. По-друге, якщо почуваюся перевантаженим, даю собі час на відпочинок: без телефону, без новин, просто чай і тиша. А ще читав, що важливо ділитися своїми емоціями з близькими, навіть якщо це здається дрібницею. Це справді працює. Поки не ходив до психолога, але думаю, що це теж гарна ідея, якщо є потреба. Головне — не боятися виділяти час для себе, навіть коли здається, що справи важливіші. До речі, ось тут https://zaporignews.com.ua/article/2...nu-i-kohannya/ є хороші поради.
|
Ой, я тоже давно задумываюсь о своем здоровье и решил начать принимать витамины для поддержания иммунитета и общего тонуса организма. Однако, мне важно приобрести качественные и проверенные добавки. Можете ли вы порекомендовать надежные места или интернет-магазины в Украине, где можно купить витамины различных групп, включая витамины группы B?
|
А загляни на сайт интернет-магазина Multivitamin, там много всего есть, включая популярные витамины группы B https://multivitamin.com.ua/ru/catal...miny/vitamin-v , которые отлично поддержат твой организм в любой сезон. Магазин отличается надежностью и высоким уровнем сервиса: все товары сертифицированы, а доставка осуществляется быстро и удобно по всей стране. Также можно воспользоваться консультацией специалистов магазина, если у тебя возникнут вопросы по подбору витаминов, подходящих именно для твоих нужд, думаю это именно то, что вам нужно.
|
Часовой пояс GMT +4, время: 18:55. |
Copyright © 2025 familyclub.in.ua