![]() |
Фрезер для манікюру
Привіт всім! Вирішила займатися манікюром на дому, багато вже що купила, залишилось купити таке обладнання як фрезер. Дівчата, хто розуміється в даній темі, порадьте варіанти його, та інтернет-магазин, де можна купити.
|
Re: Фрезер для манікюру
Моя дружина багато років заробляє тим, що робить красивий манікюр і Фрезер я купував її особисто. Можу підказати де купував, там якраз багато чималих знижок. Та є для манікюру все необхідне.
|
Переглянула декілька варіантів фрезерів в інтернеті, але поки не можу визначитися. А який саме ти купував для своєї дружини? І щоб мені було простіше, поділись посиланням на магазин.
|
Дружина його купувала самостійно, і таким чином ми придбали манікюрний фрезер Strong - 210 35000/65 W ручка 105 L ОРИГІНАЛ https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-...u-i-pedikyuru/ в інтернет-магазині Beaty Prof. Завдяки даному пристрою, дружина знімає гель лак, а також обробляє кутикулу.
Тому для людини що займається манікюром, річ просто необхідна. Також дружині подобається його тиха робота, та зручна ручка. Ціна на нього зараз також досить вигідна, а виробник Корея. |
Часовой пояс GMT +4, время: 18:27. |
Copyright © 2025 familyclub.in.ua