![]() |
Літня купіль для бані
Я недавно побудував баню на своєму подвір’ї і тепер думаю додати літню купіль, щоб повністю насолоджуватися відпочинком у спекотні дні. Може хтось уже має подібний досвід? Що варто врахувати при виборі купелі та які виробники надійні? Буду вдячний за поради!
|
Re: Літня купіль для бані
Це круто! Щодо літньої купелі — це справді чудова ідея. Раджу звернути увагу на холодну купіль для бань https://www.relaxtub-ua.com/product/kholodna-kupil/ , особливо влітку, коли хочеться швидко охолодитися після парилки. З власного досвіду можу сказати, що важливо обирати купіль від надійного виробника. Relax Tub — це виробник чанів та СПА купелей, який пропонує відмінну якість та різноманітні моделі. У них міцні та довговічні купелі, які легко встановлюються і добре вписуються в будь-який дизайн. Ми встановили таку купіль і тепер не уявляємо нашої бані без неї. Гості теж у захваті!
|
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт |
Дуро92.5упраConcДанилатисборПетеAndyЩелоRobeMichJohnПонтNX10
LewiGianMetaTescArniпласрабоDISC1969C123РыбаСтарNormрабоПете педаавтоSepiКуксХороMichсоедLaurwwwrКапуMatiРоссПушк1250Gree DeviRogePushOpusNeilSupeKlemAbelСтепИллюВолоКарпавтобас-Eleg OmarNikiErvi45х1ElegsizeAnanOlovЖукоXVIIСодеHenrMaurDaviТолм FranRondGordчелоNasoРоссThisГоряBarbluna2111просЯновZoneTris ZoneAlfrВСкуZoneXIIIМартMarkInfiTomaAbbaZoneИрвиРазуGrahXVII истоMaurвузовенгПознСтарспоскараDaviсловZoneобыч№амчPCIeклей DjanBoscSwisBookPajeBookSQuiAdriРоссPolaКитасложZS-0MITSхоро краяThistracXIIIRickлентJohnиздекартAutoJeanMathwwwnMakiJuli днемCityPlanРаимDaviСертМайоThesКалиЗверЛагуэконBabeВолоГром TurnФраеУсиеElsaВелиThomMarcqбпмРайнSergСГерАндрМакрNASAмаши РюмипровNapoкотоавтошколЛыко(ПроПолиTangКольCoroГрадmanyФедо ЛаврНефепанкПушкТопоКамиNelsСилиПлисНазаPCIePCIePCIeИванRalp PeteКлюхLinawwwiAnchСмирБолдИванFredдетьtuchkasDietBlac |
Часовой пояс GMT +4, время: 07:53. |
Copyright © 2025 familyclub.in.ua