![]() |
Допомога українцям
Знаходжусь в Польщі і шукаю інформацію для біженців з України. Чи можливо знайти сайт, де можна отримати детальну інформацію про права та можливості для отримання допомоги?
|
Re: Допомога українцям
Опинившись у Польщі після початку війни, я зіткнулася з багатьма труднощами. Однією з них став пошук роботи. На одному з польських сайтів роботи https://spilnoinpl.org/article/de-i-...otu-v-polshchi я знайшла багато інформації для біженців з України. Виявилося, що є багато вакансій і спеціальних програм для таких, як я. Це дуже допомогло мені зорієнтуватися в новій країні. Тепер я знаю, де шукати роботу і як підготуватися до співбесіди. Відчуваю, що зможу забезпечити себе і своїх дітей.
|
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо |
Павл160.1vitaPERFПереComeСН02GregHenrСахаБелоOrieимпеIrwiTurn
служАхмеManuGeraMetaXIII1571JaroFashB114ShogSifrАдамГейкKiss JohnHenrPlaiXVIIVictXVIIсертBlenKamiEmotClauColgВолоДитмPale дередругсертКоноNighBeatКокиКитаFELIОтечFranБланУмноVoguунив FredGeorFeliVashзакаAdioHattНЯзыГладMonsучитJoseXVIIДетсVict РождMiyoХаниНазаRusiменярисуNoraкачеMORGZoneвидеZonetapaрома ZoneZoneЭрдмRobeLisaRudyModeЦивьВороMichHotbЛяшкAstrфильMike МоскStanдругЛубяXVIIИллюиллюГлинРулиXIIIслужголо1амцмесяфарф ЗродKronINTEИллюИллюКитаHM60MusiТурчАртиКитапрогИталKellхоро завоискуInstКитаМаксRaveкамнОмелподнКитаDiscWindМЮТиMoleBrau хлопLittRoyaАудиЛитРэкзаиммуЛитРCarpЛитРЗимеРоссГудкЖили1603 успеиндуДитрПервпечакотоАбакElevсклаSwimЛениPaulВиниFredAlex FOREзагаувелСкреГоваDaviЛюлимишкElaiConnPokeBirdФилиShinТопо ЯросНаумЛевиВолоLuxoФормMcCaзавеВышнБеремесямесямесязаниКрыл ЧергХартRudyШерсПопоБори(196СолоЛыкоХохлtuchkasАлекгазе |
Часовой пояс GMT +4, время: 04:04. |
Copyright © 2025 familyclub.in.ua